Verhuur van Beneteau Antares 680 groeit!

Nadat Zwemer Watersport twee jaar geleden begon met de verhuur van de Beneteau Antares 680 groeit het aantal huurders van deze boot ieder jaar. Zowel voor langere tochten als voor een heerlijk verblijf op het Veerse Meer is de boot geschikt. De boot is al tot in Vinkeveen en Zwolle geweest!

Verhuur van de Beneteau Antares 680 op het Veerse Meer

De Beneteau Antares 680 in Veere

Compleet uitgerust met inventaris en apparatuur. Het is een genot om met de Antares het water op te gaan. De boegschroef geeft je extra zekerheid bij het aanleggen. Met twee personen is de Beneteau prima te bemannen.

Vanwege de beschutte stuurstand en het comfort aan boord is de boot bij uitstek geschikt om ook net vóór of ná de zomermaanden, in juni en september, op stap te gaan. Aan boord is een complete uitrusting om te koken op de éénpits spirituskoker. Tevens is er een BBQ in de vorm van een Cobb aanwezig. Met een creatief recept kun je dus best iets lekkers op tafel zetten. Wil je het kooktoestel alleen voor koffie of thee gebruiken is dat ook prima. Dan ga je gewoon lekker iedere avond in een restaurant eten. We geven je graag een paar goede tips hier in de buurt.

De Beneteau Antares heeft genoeg ruimte voor 2 perosnen.

Ruime kuip en veel comfort.