Er is veel te beleven óp en rond het Veerse Meer

Met deze site kun je je bezoek aan het Veerse Meer voorbereiden.

Website Veerse Meer

Wil je alvast je toekomstige bezoek aan het Veerse Meer voorbereiden dan kun je vanaf nu terecht op de nieuwe website van het Veerse Meer. Op deze website vind je alle relevante informatie voor een prettig verblijf op en rond het Veerse Meer. Uiteraard kun je er ook de bedrijfsinformatie van Zwemer Watersport terugvinden. Natuurlijk geven we je ook graag persoonlijk tips en suggesties als je ons bedrijf bezoekt.

Zwemer Bootverhuur

Al onze gasten krijgen bij de huur van een boot een waterkaart van het Veerse Meer mee en we vertellen waar het leuk is om aan te leggen en wat de bijzondere plekjes zijn om te bezoeken. Restaurantjes, mooie eilandjes, het strand, de aanlegsteigers, je kunt ze allemaal terugvinden op de website.

Zeilboten

Voor de zeilfanaten heeft Zwemer Watersport Valken en Tirions in de verhuur. Uiteraard worden de boten met een complete inventaris verhuurd zodat je zo van wal kunt steken. Je moet zelf voor de ervaring zorgen maar we helpen je wel met een korte uitleg over de boten en de manier waarop je ze op moet tuigen. Tevens zijn al onze zeilboten uitgerust met een buitenboordmotor zodat u makkelijk kunt aanleggen.

Sloepen

Naast de zeilboten verhuurt Zwemer Watersport ook sloepen. Comfortabele lounge sloepen waarmee je op een ontspannen manier het meer kunt ontdekken. Met zes personen kun je makkelijk in de luxe sloep. De stille maar krachtige motor zorgt er voor dat de boot goed te manoeuvreren is en een goede kruissnelheid heeft. Eenvoudig te reserveren via het online systeem. Betalen bij afhalen en je hoeft geen borg af te rekenen maar je tekent voor een eigen risico. Bij regen of te veel wind doen we niet moeilijk; ‘slecht weer, andere keer’.