Wilt u liever zeilen met schipper?

Bij SailForce in Wemeldinge bent u aan het goede adres voor zeilen met schipper.

Het zeilen met een schipper heeft voordelen. Zo kun je ook met minder zeilervaring genieten van het ruime vaarwater in Zeeland. De schipper heeft alle verantwoordelijkheid en toch kun je zelf actief het één en ander doen aan boord. Het zeilen met Sailforce is ideaal voor teamuitjes en familie-bijeenkomsten. Natuurlijk kun je ook je klanten verwennen met een vaartocht op de Oosterschelde ze zullen het zich lang herinneren; het maakt een onuitwisbare indruk en het zal de band zeker versterken.

De Oosterschelde biedt veel moois; er zijn diverse zandbanken waarop de zeehonden bij goed weer en laag water liggen te zonnen en met een beetje geluk zie je zelfs bruinvissen. Het is niet voor niets dat de Oosterschelde tot Nationaal Park is uitgeroepen. Het is tevens het grootste Nationaal Park in oppervlakte van Nederland. Het unieke natuurgebied is zeer geliefd bij duikers, zeilers en wordt op de dijken bezocht door vele fietsers. Iedereen geniet op zijn of haar manier van het bijzondere waterlandschap.

Rondom de Oosterschelde kun je in de dorpen en steden terecht voor alle culinaire lekkernijen die het water te bieden heeft. Kreeft eten in Burghsluis, mossels en oesters in Yerseke en in Bergen op Zoom kun je tijdens het seizoen aardbeien, ansjovis en asperges(AAA-menu) eten.

Bij Sailforce worden de gasten innerlijk ook verwend. In overleg is bijna alles mogelijk. Dat mag ook wel want de zilte lucht maakt hongerig en na(en tijdens) een vaartocht smaakt het nog lekkerder! Catering aan boord of samen gaan eten in één van de plaatsen rondom de Oosterschelde; het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij Sailforce.

Wil je graag zelf de touwtjes in handen hebben, heb je voldoende zeilervaring en ga je met een kleiner gezelschap het water op dan vinden we het natuurlijk ook leuk dat je voor één van de zeilboten van Zwemer Watersport kiest.
Logo-sailforce-10jaar