Een boot huren tijdens de Coronacrisis?

Je zult je misschien afvragen of het mogelijk is om een boot te huren tijdens de coronacrisis. We kunnen ons heel goed voorstellen dat voor sommige mensen het huren van een boot niet op de eerste plaats komt als vrijetijdsbesteding. Maar voor andere mensen is het wellicht een welkome afwisseling voor het thuiswerken, schoolwerk-begeleiding en het binnen zitten. Daarom geven we hieronder aan onder welke maatregelen het huren van een boot nog steeds mogelijk is. Sterker nog: even het water op kan op dit moment heel bevrijdend werken!

Volgens de maatregelen die gelden is het mogelijk om op basis van daghuur een sloep, motorboot of zeilboot bij ons te huren. Er mag niet overnacht worden op de boten dus het gaat puur om ééndaagse verhuur. Verhuur is toegestaan aan gezinnen of aan maximaal 2 personen per boot. Uiteraard gelden vóór, na en tijdens het varen de bijzondere afstand- en hygiëneregels. De instructie die u van ons krijgt zullen we conform de corona-regelgeving doen. Ondanks het feit dat het niet druk is op het water en de eilanden moet u uiteraard bij het varen en afmeren ook afstand houden tot elkaar. Wilt u de speciale coronamaatregelen omtrent het huren van een boot teruglezen dan kan dat hier op de HISWA/Recron website.

Gelukkig trekt het weer zich niets aan van de corona-perikelen dus het kan zomaar ineens een mooie dag zijn om te gaan varen. Aarzel dan niet om een boot bij ons te reserveren. Geniet van alle mooie en kleine dingen die er zijn en steun de lokale bedrijven! Kom dus gerust een boot huren tijdens de coronacrisis.