De winter komt er aan maar u kunt nu al reserveren voor volgend jaar!

De winter komt er aan. Afgelopen weekend hebben we de laatste boot verhuurd en daarmee komt er een eind aan het huurseizoen van 2019. Een mooi seizoen met veel verhuur van zeilboten en motorboten. Het weer was vaak prima om te zeilen of met een motorboot het water op te gaan. Veel nieuwe en veel trouwe klanten hebben genoten van onze verzorgde boten. Komende week halen we de boten uit het water en worden ze onderhouden zodat ze aan het begin van het volgend seizoen fris van start kunnen. Mocht u dat willen dan kunt u nu al reserveren voor volgend jaar!

Via onze site kunt u boten vastleggen zonder dat u moet betalen. De reservering stáát dan alvast en op die manier kunt u met vrienden of familie al leuke uitstapjes plannen. Naarmate de datum waarop je gaat varen dichterbij komt houd je de weersvoorspellingen in de gaten en samen kijken we(in geval van twijfel) op het laatste moment of het geplande vaartochtje door kan gaan. Mocht dat niet zo zijn, geen paniek, we plannen gewoon een nieuwe datum(als dat kan) of we wachten gewoon totdat je weer iets afgesproken hebt. Zo makkelijk gaat dat bij Zwemer Watersport.

Achter de schermen zitten we in de winter ook niet stil want onze reserveringssite wordt komende winter functioneler gemaakt zodat nóg beter zichtbaar is of er een boot vrij is. Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen voor een reservering. Bijvoorbeeld als je een afwijkende huurperiode wilt afspreken; buitenom de standaard huurtijden kunnen we voor jou alle wenselijke huurperiodes in het systeem zetten. Maatwerk dus.

De winter komt er aan. Reserveer nu alvast voor volgend seizoen!

Ook in de winter is het Veerse Meer prachtig.

Ook als je met een groep op pad wilt kun je bij Zwemer Bootverhuur terecht. Een combinatie van zeilboten en sloepen, alleen sloepen of alleen zeilboten, het is allemaal mogelijk. Soms werken we samen met andere organisaties zoals restaurant De Werf in Veere of Food by Foot uit Middelburg. Heb je zelf een idee voor een combinatie dan denken we daar graag in mee. Daarnaast vertellen we je bij vertrek graag over de mooie plekjes aan het Veerse Meer en de leukste eilanden om te bezoeken. Waar je goed kunt zwemmen of waar het prima is voor en picknick; we weten het allemaal en we delen het graag met je.